AnaSayfa / Genel / Kahve falında diriyi mezara gömmek

Kahve falında diriyi mezara gömmek

Kahve falında diriyi mezara gömmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diriyi mezara gömmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek önemli kişi haline geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında diriyi mezara gömmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek çok sevileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri gömmek daha sonra işlerin açılacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında birini diri diri gömmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini diri diri gömmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek kişinin gönlünü alacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini diri diri gömmek verdiği sözleri yerine getireceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir