AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini diri diri mezara gömmek

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Kahve falında diriyi mezara gömmek evlatlarının hayırlı olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine inanılır.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işarettir.

Kahve falında diri diri birini gömmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında diri insan gömmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diriyi gömmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet eder.

Kahve falında diri birini gömmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında diri adam gömmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir