AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri diri mezara gömülmek

Kahve falında diri diri mezara gömülmek

Kahve falında diri diri mezara gömülmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük emekler vereceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin diri diri gömüldüğünü görmek güzel günler yaşanacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birini diri diri gömüldüğünü görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında diri diri gömülmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Kahve falında diri gömülmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir