AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini diri diri mezarda görmek

Kahve falında kendini diri diri mezarda görmek

Kahve falında kendini diri diri mezarda görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini diri diri mezarda gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Kahve falında mezarda diri görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diri mezara girmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, işlerin çığırından çıkacağına delalet eder.

Kahve falında diri diri mezara girmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayırlı işlerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında diriyi mezara gömmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini diri diri mezarda görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi diri görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir