AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri diri mezara girmek

Kahve falında diri diri mezara girmek

Kahve falında diri diri mezara girmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, işlerin düze çıkarılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, rızkının kesileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine inanılır.

Kahve falında diri diri mezara girmek gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Kahve falında diri diri mezara girmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında diri mezara girmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Kahve falında diri diri tabuta girmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini diri diri mezarda görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda diri görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflere ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında diriyi mezara gömmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına delalettir.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir