AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda diri görmek

Kahve falında mezarda diri görmek

Kahve falında mezarda diri görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hasta olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına delalettir.

Kahve falında mezarda diri gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında diri diri mezara girmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulur.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diri mezara girmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Kahve falında mezarda diri görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalettir.

Kahve falında kendini diri diri mezarda görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diriyi mezara gömmek ortaya bazı projeler koyacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini diri diri gömmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir