AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri diri tabuta girmek

Kahve falında diri diri tabuta girmek

Kahve falında diri diri tabuta girmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında diri diri tabuta girmek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Kahve falında diri diri tabuta girmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diri mezara girmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında diri diri mezara girmek prestij kazanılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmeden tabuta girmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında tabutun içine girmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp tabuta girmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı tabuta girmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir