AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri diri gömmek

Kahve falında diri diri gömmek

Kahve falında diri diri gömmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Son derece uyumlu işbirlikleri içindesiniz, uyumlu kombinasyonlar yapabilir, birbirine uyum sağlayamayan kişileri bir araya getirebilirsiniz.

Kahve falında diri diri insan gömmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diri diri gömmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalettir.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek aç kalacağına, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü diri gömmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında diri diri birini gömmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında diri gömmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir