AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü diri gömmek

Kahve falında ölüyü diri gömmek

Kahve falında ölüyü diri gömmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü diri gömmek gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Kahve falında ölüyü diri gömmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında diri diri gömmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini diri diri gömmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında birini diri diri gömmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında birini diri gömmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalet eder.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diri insan gömmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir