AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği diri diri gömmek

Kahve falında bebeği diri diri gömmek

Kahve falında bebeği diri diri gömmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, aile içinde saadetinin artacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında diri bebek gömmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diri adam gömmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında insanı diri diri gömmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü diri gömmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini diri gömmek hileye, fesada bulaşacağına, olaylı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında diri diri gömmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalet eder.

Kahve falında diri insan gömmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir