AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri diri birini gömmek

Kahve falında diri diri birini gömmek

Kahve falında diri diri birini gömmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, dertlerinin şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diri diri birini gömmek gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyü diri gömmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında diri gömmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında diri adam gömmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına inanılır.

Kahve falında diri birini gömmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında insanı diri diri gömmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diri insan gömmek solan yüzünün güleceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında diri diri insan gömmek rızkında ve malından olacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında diri diri birini gömmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir