AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı diri diri gömmek

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, saygın biri haline geleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında diri diri insan gömmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, dertlerinin unutulacağına alamet eder.

Kahve falında diri insan gömmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalettir.

Kahve falında insanı diri diri gömmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diri bebek gömmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında diri adam gömmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, geçim derdine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diri diri birini gömmek saadete ereceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet eder.

Kahve falında diriyi gömmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir