AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri gömmek

Kahve falında diri gömmek

Kahve falında diri gömmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında diri gömmek gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kardeşini diri diri gömmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini diri gömmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında diri diri gömmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında diri diri insan gömmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü diri gömmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir