AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri diri insan gömmek

Kahve falında diri diri insan gömmek

Kahve falında diri diri insan gömmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dertlerin bölüşüleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, getirisinden daha fazla olacağına, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diri diri insan gömmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında diri insan gömmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında insanı diri diri gömmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında bir insanı diri diri gömmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerin günden güne bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında diri diri insan gömmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek tartışmalı bir işe girileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini diri gömmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına alamet eder.

Kahve falında diri diri birini gömmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir