AnaSayfa / Genel / Kahve falında dipsiz kuyu görmek

Kahve falında dipsiz kuyu görmek

Kahve falında dipsiz kuyu görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, tüm özlemini gidereceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına rivayet eder.

Kahve falında dipsiz kuyu gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyunun dibini görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dipsiz kuyu görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet eder.

Kahve falında suyun dibinde taş görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, istediklerini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında suda dibe batmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir