AnaSayfa / Genel / Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, insanlar tarafından sevileceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına delalet eder.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, onlardan büyük hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek işlerin düşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında dipsiz kuyu görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında kuyunun dibini görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dibi görünen deniz görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen su görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulur.

Kahve falında denizin dibinde nefes almak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir