AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun dibini görmek

Kahve falında kuyunun dibini görmek

Kahve falında kuyunun dibini görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kariyerinin yükseleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, ufkunun açılacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyunun dibini gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Kahve falında kuyunun dibini görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek verdiği sözleri tutacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dipsiz kuyu görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında deniz dibinden altın çıkarmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında duvar dibinde ağlamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir