AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda dibe batmak

Kahve falında suda dibe batmak

Kahve falında suda dibe batmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında suda dibe batmak gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat çalışmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında suda dibe batmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulur.

Kahve falında denizde dibe batmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dibe batmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun dibine batmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibine batmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerin dibine batmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında suda batmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda batmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir