AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun dibinde taş görmek

Kahve falında suyun dibinde taş görmek

Kahve falında suyun dibinde taş görmek hidayete ereceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerin iyiye gideceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun dibinde taş gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında suyun dibinde taş görmek hedeflerini tutturacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine inanılır.

Kahve falında denizin dibindeki taşları görmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında dibi taşlı deniz görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında suyun dibini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, dertlerin sonlanacağına işarettir.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun dibine inmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında dibi görünen su görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun dibinde olmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir