AnaSayfa / Genel / Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek günden güne kazancının artacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Karşınızda çok sayıda seçenek veya fırsat var.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında dipsiz kuyu görmek kazançlı bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek hem de zengin biri olacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyunun dibini görmek yüzlerin asılacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak delalet eder.

Kahve falında yerin dibine düşmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, kafasına göre birini bulacağına inanılır.

Kahve falında denizin dibine düşmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir