AnaSayfa / Genel / Kahve falında dibi görünen kuyu görmek

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulur.

Kahve falında dibi görünen kuyu gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Kahve falında kuyunun dibini görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dipsiz kuyu görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında dibi görünen su görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen deniz görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında okyanusun dibini görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir