AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere dibi sıyırmak

Kahve falında tencere dibi sıyırmak

Kahve falında tencere dibi sıyırmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak kariyer edineceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tabağı sıyırmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında tabak sıyırmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında kar sıyırmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine inanılır.

Kahve falında kemik sıyırmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında kemikten et sıyırmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında tencerenin dibini yemek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir