AnaSayfa / Genel / Kahve falında din büyüğünün elini öpmek

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında din aliminin elini öpmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına işarettir.

Kahve falında din adamının elini öpmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir büyüğünün elini öpmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalet eder.

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyüklerinin elini öpmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında büyük birinin elini öpmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir