AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük zatların elini öpmek

Kahve falında büyük zatların elini öpmek

Kahve falında büyük zatların elini öpmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek daha fazla para kazanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek işlerini büyüteceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir zatın elini öpmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında zatın elini öpmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük zat görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir zat görmek gereken sabrı göstereceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında büyük zatların mezarını görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hak yolundan ayrılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir