AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, borçların gittikçe artacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına inanılır.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek kısmetinizin açılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında büyüğünün elini öpmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, makamını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalettir.

Kahve falında bir büyüğünün elini öpmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir