AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir büyüğünün elini öpmek

Kahve falında bir büyüğünün elini öpmek

Kahve falında bir büyüğünün elini öpmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında büyük birinin elini öpmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir büyüğün elini öpmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyüğünün elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük eli öpmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek edilen duaların karşılığını bulacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir