AnaSayfa / Genel / Kahve falında din aliminin elini öpmek

Kahve falında din aliminin elini öpmek

Kahve falında din aliminin elini öpmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine alamet eder.

Kahve falında din aliminin elini öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler esnek olmayabilirler.

Kahve falında din aliminin elini öpmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına inanılır.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında alim eli öpmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sorunlarının tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir alimin elini öpmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında alimin elini öpmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alim birinin elini öpmek kişinin kazancının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına alamet eder.

Kahve falında dini aliminin elini öpmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında din alimi görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir