AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük birinin elini öpmek

Kahve falında büyük birinin elini öpmek

Kahve falında büyük birinin elini öpmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında büyük birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edip, büyük hayaller kurmanıza sebep olabilir.

Kahve falında büyüğünün elini öpmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet eder.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa delalet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük eli öpmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek fakirlerin zenginleşeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük birinin elini öpmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir