AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyüklerinin elini öpmek

Kahve falında büyüklerinin elini öpmek

Kahve falında büyüklerinin elini öpmek sağlık sorunlarının biteceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, şansın yüze güleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyüklerinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında bir büyüğünün elini öpmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında büyüğünün elini öpmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük eli öpmek şansının ve bahtının döneceğine, iyi geçim halinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir büyüğün elini öpmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir