AnaSayfa / Genel / Kahve falında din adamının elini öpmek

Kahve falında din adamının elini öpmek

Kahve falında din adamının elini öpmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, muradına eremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında din adamının elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelere katılabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında din adamının elini öpmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında din aliminin elini öpmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamın elini öpmek işlerin günden güne daha da açılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü adamın elini öpmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir