AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamının elini öpmek

Kahve falında devlet adamının elini öpmek

Kahve falında devlet adamının elini öpmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda, bir zamanlar iyi bir fikirmiş gibi görünen durumları, farklı bir gözle değerlendirmenize neden olabilecek olaylar yaşıyor ya da yaşayacak olabilirsiniz.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamını öpmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, üzerinde kafa yoracağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamı öpmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir