AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • O zaman çıkarlarınızı gözleyin.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek bekarlar için güzel bir evliliğe, bütçesinin daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek statü atlayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamı öpmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Kahve falında ölü adamın elini öpmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında din adamının elini öpmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir