AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın elini öpmek

Kahve falında bir adamın elini öpmek

Kahve falında bir adamın elini öpmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, zor günlerden geçeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kazancın artacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Kahve falında bir adamın elini öpmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü adamın elini öpmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında din adamının elini öpmek yeni yerler göreceğine, yoğun stres altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, rahat geçinerek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir