AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adamı öpmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında din adamının elini öpmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü adamın elini öpmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek işten yana kısmetinin kapanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir