AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü adamın elini öpmek

Kahve falında ölü adamın elini öpmek

Kahve falında ölü adamın elini öpmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, mal sahibi olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Kahve falında ölü adamın elini öpmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek çok iyi şeylere, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sorunlarını gidereceğine işarettir.

Kahve falında bir adamın elini öpmek birlikte bazı işler yapılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında din adamının elini öpmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek darlanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir