AnaSayfa / Genel / Kahve falında dimdik yokuş çıkmak

Kahve falında dimdik yokuş çıkmak

Kahve falında dimdik yokuş çıkmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sağlığın da bozulacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalettir.

Kahve falında dimdik yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Kahve falında dimdik yokuş çıkmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında dimdik yokuş görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş inip çıkmak hayırlı bir sürece girileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında motosikletle yokuş çıkmak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işarettir.

Kahve falında koşarak yokuş çıkmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle yokuş çıkmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yokuş çıkmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir