AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak yokuş çıkmak

Kahve falında koşarak yokuş çıkmak

Kahve falında koşarak yokuş çıkmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Kahve falında koşarak yokuş çıkmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında koşarak yokuş inmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dağa koşarak çıkmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında koşarak tepeye çıkmak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiveni koşarak çıkmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak dağa çıkmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta yokuş çıkmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir