AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş inip çıkmak

Kahve falında yokuş inip çıkmak

Kahve falında yokuş inip çıkmak bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş inip çıkmak gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında yokuş inip çıkmak sorunlarının azalacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında inip çıkmak çıkmaza düşeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalettir.

Kahve falında merdiven inip çıkmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivene inip çıkmak bazen umutlarını yitireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle inip çıkmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir