AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle yokuş çıkmak

Kahve falında sevgiliyle yokuş çıkmak

Kahve falında sevgiliyle yokuş çıkmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, işinde çok ilerleyeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında sevgiliyle yokuş çıkmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin yardımıyla yokuş çıkmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında motorla yokuş çıkmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuşu hızlı çıkmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında trenle yokuş çıkmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kamyonla yokuş çıkmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya inanılır.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir