AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, büyük atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yeni bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı kaymak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı araba kullanmak karın artacağına, yolunun açık olacağına işaret eder.

Kahve falında yokuş yukarı araba sürmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş yukarı gitmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir