AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yokuş çıkmak

Kahve falında taşlı yokuş çıkmak

Kahve falında taşlı yokuş çıkmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, şan şöhret kazanacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında taşlı yokuş çıkmak sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında atla yokuş çıkmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karlı yokuş çıkmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalettir.

Kahve falında toprak yokuş çıkmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla yokuşa çıkmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otomobille yokuş çıkmak kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yardımıyla yokuş çıkmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir