Kahve falında dimdik yokuş görmek

Kahve falında dimdik yokuş görmek işe zorla gidip geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dimdik yokuş gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen bir hareketin dahi, süreç içerisinde olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında dimdik yokuş görmek hem yıpranacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dimdik yokuş çıkmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, aşkının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında motorla yokuş çıkmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuştan kaymak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yokuş yukarı kaymak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında karlı yokuş çıkmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında arabayı yokuş yukarı sürmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı yürümek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, ayrılık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir