AnaSayfa / Genel / Kahve falında motosikletle yokuş çıkmak

Kahve falında motosikletle yokuş çıkmak

Kahve falında motosikletle yokuş çıkmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, istediği gibi yaşayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında motosikletle yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında motosikletle yokuş çıkmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında motosiklete görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bereketli bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı motosiklete binmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı motosiklet sürmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında motosikletle hız yapmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında motosikletin çalındığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında motosikletle uçmak kendine geleceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz motosiklet görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, şaşkın olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir