AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili tutulduğunu görmek

Kahve falında dili tutulduğunu görmek

Kahve falında dili tutulduğunu görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sıkıntıların biteceğine, güzel günlerin sona ereceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, işlerinin karışacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dili tutulduğunu gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak için yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına inanılır.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında korkudan dili tutulmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında dili tutulmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dil tutulmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde zorla tutulmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir