AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan dili tutulmak

Kahve falında korkudan dili tutulmak

Kahve falında korkudan dili tutulmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında korkudan dili tutulmak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Kahve falında korkudan dili tutulmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında dil tutulmak fakirlikten kurtulmaya, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Kahve falında dili tutulmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak zamanla daha çok para elde edeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli tutulmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, gözyaşına boğulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir