AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili tutulmak konuşamamak

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korkudan dili tutulmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek sıkıntı çekeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dil tutulmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir