AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinin kanadığını görmek

Kahve falında dilinin kanadığını görmek

Kahve falında dilinin kanadığını görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, sevdiklerini de koruyacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, haneden birinin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilinin kanadığını gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Kahve falında dilin kanadığını görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dilinin kanadığını görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dil yarası görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında dil balığı görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında dili kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilini yemek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında başka bir dil konuşmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında dilini yutmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, emeğinden hayır göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir