AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil yarası görmek

Kahve falında dil yarası görmek

Kahve falında dil yarası görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, büyük zorluklar geçireceğine, rahatının kaçacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dil yarası gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Kahve falında dilinin yara olduğunu görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dil yarası görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine işarettir.

Kahve falında dili yara görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında dil kanaması görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birinin dilini koparmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında dil balığı tutmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında dili tutulduğunu görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında dil görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir