AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili kesmek

Kahve falında dili kesmek

Kahve falında dili kesmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalet eder.

Kahve falında dili kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Kahve falında birinin dilini kesmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dilini kesmek çok günah işleyeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan dili kesmek hayallerin gerçekleşeceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında dili kesmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kötü yola sapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın dilini kesmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kendi dilini kesmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında dilinin kanadığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir