AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini yutmak

Kahve falında dilini yutmak

Kahve falında dilini yutmak anne ve baba duası alınacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında dilini yutmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında dil yutmak çok büyük zararlar edileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında dili yutmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilini yutmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük dilini yutmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su yutmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işarettir.

Kahve falında pil yutmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye yutmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında ilac yutmak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir